Back Back Nieuws

Rabobank biedt virtuele Tour de France

06 juli 2006

De Rabobank biedt bezoekers van de Tour de France finish in Valkenburg de mogelijkheid zelf een tourfinish te rijden. Door middel van de unieke BlueScreen FilmStudio van Bitmove worden twee verschillende achtergrond films aangeboden en kan de bezoeker op een echte Rabobank racefiets stappen. Hiermee wordt de bezoeker levensecht in de Tour De France geplaatst.


BlueScreen FilmStudio
Voor een groot scherm wordt een racefiets op een rolband geplaatst. Bitmove projecteert authentiek filmmateriaal op de achtergrond. De filmpjes worden direct gemaild naar vrienden en kennissen die deze op de website van de Rabobank bekijken. Hiermee verzorgt Bitmove webtraffic, database building en online brandexperience voor de Rabobank. Click hier voor een voorbeeldfilmpje.


FotoTool
Naast de mogelijkheid zelf Tour de France deelnemer te worden hebben bezoekers de kans om op de foto te gaan met prominente Rabobank Team rijders. Genomen foto’s worden ter plaatse ge-upload in een Rabobank frame met wielrenner naar keuze zoals Michael Boogerd, Joost Posthuma en Oscar Friere. De foto’s worden als aandenken meegegeven.

In Valkenburg worden dinsdag 600.000 bezoekers verwacht. De Rabobank heeft voor Bitmove gekozen om dit evenement op innovatieve wijze kracht bij te zetten onder 2.300 genodigde gasten.

Bitmove
Bitmove is een interactief marketingbureau en heeft de Heineken Experience, het Van Gogh Museum, het RijksMuseum en het Anne Frank Huis reeds als Nederlandse klanten. In het buitenland bedient Bitmove oa. het Bacardi Vistor Centre (Puerto Rico) en het Guiness Store House (Dublin).

Daarnaast was Bitmove met VideoMail oa. aanwezig in het Holland Heineken House tijdens de laatste twee edities van de Olympische Spelen (Athene en Turijn) en tijdens de Champions League Finale in Istanbul 2005.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!