Rabobank Amersfoort Eemland blijft Drager van FlintRabobank Amersfoort Eemland blijft Drager van Flint
Back Back Nieuws

Rabobank Amersfoort Eemland blijft Drager van Flint

06 juli 2018

Rabobank Amersfoort Eemland heeft recent haar Dragerschap van Flint officieel met drie jaar verlengd. De bereidheid tot commitment is groot bij beide partijen en zij kijken uit naar een succesvolle samenwerking waarbinnen nieuwe, innovatieve projecten zullen worden gerealiseerd.

Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Waarnemend directeur Flint Leontien Wiering geeft aan: 'Rabobank Amersfoort Eemland is al jarenlang trotse Drager en naamgever van de Theaterzaal. We zijn dan ook blij met het voortzetten van deze vernieuwde samenwerking.'

Samen optrekken bij het bereiken van jongeren

Flint en Rabobank zien de samenwerking als een mooie manier om elkaar te versterken. Directievoorzitter Rabobank Amersfoort Eemland Denise Notenboom licht toe: 'Beide organisaties hebben verschillende doelstellingen, maar we trekken waar mogelijk samen op, onder meer bij het bereiken van jongeren. Een mooi voorbeeld hiervan afgelopen seizoen was de deelname van Rabobank Amersfoort Eemland als partner aan het evenement TEDx Youth Amersfoort, georganiseerd in Flint.' Daarnaast organiseert Rabobank zelf ook regelmatig haar eigen evenementen in Flint, zoals een medewerkers- of ledenbijeenkomst.

Samenwerking

Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in uiteenlopende branches en met ieder een eigen specialisme. Flint biedt middels dit platform een effectieve manier om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!