Back Back Nieuws

Queen Waalwijk wordt NH Waalwijk

08 januari 2007
Het voormalige Queen Waalwijk heet sinds vorige week NH Waalwijk. De nieuwste aanwinst van hotelgroep NH Hoteles brengt het totaal op 31 NH hotels (5,729 kamers en 511 vergaderzalen). Business unit director Benelux, UK & Africa Arco Buijs van NH hotels. "Ik denk dat we met onze 31 hotels op diverse interessante locaties in Nederland op de juiste manier uitbreiden. NH Waalwijk is een zeer stijlvol en modern designhotel dat prima past in de huidige portfolio en sterke uitbreidingsstrategie van NH Hoteles."

Het voormalige Queen Waalwijk wordt sinds 2 januari onder het NH merk gemanaged. NH Hoteles zet het huidige management voort en streeft naar synergie met andere NH hotels op het gebied van reserveringen, inkoop, sales & marketing programma’s en diverse operationele zaken. In de komende maanden start NH starten met de ‘rebranding’.

Het 4 sterren hotel NH Waalwijk beschikt over 112 hotelkamers en 8 suites. Alle kamers beschikken al over de standaard services van NH Hoteles, zoals WIFI internetaansluiting,
Aqua de la Tierra badproducten, Women Style rooms en het NH kussenmenu (keuze in hoofdkussens).

De zes vergaderzalen - variërend in grootte – bieden gelegenheid voor bijeenkomsten van 8 tot 100 personen. Als vrijetijdsbestemming is het hotel ook zeer geschikt. Op fietsafstand van de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen is het hotel ook geschikt voor bijvoorbeeld een weekendje weg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!