Quadia gaat verder als MotionmakersQuadia gaat verder als Motionmakers
Back Back Nieuws

Quadia gaat verder als Motionmakers

05 april 2023

Online-videospecialist Quadia maakt een krachtige verandering door en gaat verder onder de naam Motionmakers, dit in nauwe samenwerking met het gelijknamige Belgische zusterbedrijf. Beide bedrijven maken deel uit van de EMG Groep en werken als zodanig al regelmatig samen. Het samengaan is een strategische stap voor beide bedrijven aangezien ze hun uitgebreide expertise op het gebied van videoproductie en online events bundelen.
 

De bedrijven werken gezamenlijk voor een groot aantal internationale klanten, zoals ABN AMRO, Nationale Nederlanden, Deloitte, BNP Paribas Fortis en overheden zoals NMBS, VDAB, Ministerie van Defensie en enkele EU-instellingen. Allemaal gerenommeerde bedrijven en organisaties met een sterk gevarieerde communicatiebehoefte die steeds vaker video inzetten. 

Team vol gepassioneerden

Motionmakers bestaat uit een team van producers, creatives, regisseurs, editors en motion designers. Stuk voor stuk gepassioneerde mensen die gaan voor het maximale, kwalitatieve onderscheidende video content. 

Het managementteam van Motionmakers bestaat uit Wendy van der Linden en Amnon Bolle (Motionmakers Nederland) en Filip Porrez en Cris Jansen (Motionmakers België), die hun sporen hebben verdiend in de videoproductie- en evenementenindustrie. 

Over EMG

EMG is audiovisueel partner voor nationale en grote internationale evenementen, waaronder sport, live-evenementen, entertainment, reis-& expeditie programma’s, dagelijkse programma’s en talkshows. Motionmakers Nederland is een dochteronderneming van EMG Nederland. EMG Nederland heeft 500 medewerkers en is onderdeel van de EMG groep, Europees marktleider op het gebied van broadcast services. Naast in Nederland is het bedrijf actief in Frankrijk, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Italië, Luxemburg, de VS en Australië.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!