Back Back Nieuws

Pure-liner trots op Nominatie Duitse Location Award

22 augustus 2011
Pure-liner is genomineerd voor de Duitse Location Award. Deze nominatie heeft de Pure-liner te danken omdat de schepen voldoen aan duidelijke criteria die eraan gesteld worden namelijk; mobiliteit, innovatiekracht, facilitaire mogelijkheden en flexibiliteit.

 

Belangrijke evenementenpartner

Katrin Walberer (general manager Pure-liner Duitsland) en Marthen Bakker (sales- en marketingmanager) vertellen vol trots over de nominatie: ‘Deze prestigieuze nominatie is een waardering voor onze inspanningen die we de afgelopen jaren vanuit ons kantoor in Keulen hebben gedaan. Wij zijn een belangrijke evenementenpartner geworden voor veel Duitse ondernemingen. Steeds meer organisaties weten de weg naar de Pure-liner in Duitsland te vinden’.

 

De perfecte evenementbeleving creëren

Ze vervolgen: ‘Omdat Pure-liner met een kantoor in Keulen zit, weten wij precies wat er speelt in de markt en waar de behoeften van onze opdrachtgevers in Duitsland liggen. Net als in Nederland denken we tot in de puntjes mee met onze opdrachtgevers om zo de perfecte evenementbeleving op de Pure-liner te creëren’, aldus Katrin en Marthen.

 

Stemmen en de uitreiking

Op 8 oktober zal de uitreiking van de Location Award zijn in Berlijn. Tot die tijd kan er via de site van de Pure-liner en de Location Award gestemd worden. Klik hier om rechtstreeks te stemmen. Uiteindelijk zal een jury, bestaande uit mensen uit de Duitse communicatie en evenementen branche, de doorslag geven wie de Award zal winnen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!