Back Back Nieuws

Pure-liner 10 jaar

20 februari 2015
Tien jaar geleden begon het levensverhaal van deze unieke en varende evenementenlocatie. In 2005 werd de eerste Pure-liner ter water gelaten in Amsterdam waar het schip direct de nodige aandacht trok. Na drie succesvolle jaren en een toenemende vraag vanuit Duitsland en België, werd het tweede schip in 2008 gelanceerd, tegelijkertijd met 2 nieuwe kantoren in Antwerpen en Keulen. Pure-liner zorgde mee voor een revolutie binnen de markt: moderne schepen die alle faciliteiten bieden om ingezet te worden als een unieke evenementen locatie op het water.

10 YRS ANNIVERSARY 
Ondertussen kan gesteld worden dat Pure-liner reeds 10 jaar lang een begrip is voor exclusieve evenementen op het water. Om het 10-jarig bestaan te vieren heeft het Pure-liner team dit jaar verschillende toffe acties uitgewerkt. Zo ontvangt u bij uw eerst volgende boeking in 2015 gratis bubbels voor al uw gasten.

SAIL AMSTERDAM 
Daarnaast vaart Pure-liner natuurlijk ook dit jaar tijdens SAIL Amsterdam 2015 (19 t/m 23 augustus). Tijdens SAIL 2015 is het mogelijk om te genieten van een geheel verzorgd arrangement op de wateren van Amsterdam. Of u samen met uw klanten, relaties of eigen personeel bent, het schip garandeert u een exclusieve belevenis.

THANK YOU 
Pure-liner blijft ook in het komend decennium  inzetten op hoogwaardige faciliteiten voor zakelijke evenementen en volgt hierbij de laatste trends op gebied van catering en animaties én biedt een grote geografische flexibiliteit dankzij ligplaatsen in België, Nederland en Duitsland. Voor hun voormalige klanten zal Pure-Liner naar het einde van het jaar een Thank you-event uitwerken voor elk land. Iedereen die ooit een event op de Pure-liner organiseerde zal geïnviteerd worden. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!