Back Back Nieuws

Publieksprijswinnaars Gouden Giraffe bekend

26 januari 2016
Een boxring in de Kuip Rotterdam, 10 juryleden en 225 eventprofessionals als publieksjury. Dat was het decor voor het Gouden Giraffe live jury-evenement Learn from the Best. Uit de 16 genomineerden koos de publieksjury eind vorig jaar, vooruitlopende op de Gouden Giraffe Event Awards op vrijdag 12 februari in de Fokker Terminal in Den Haag, voor 5 publieksprijswinnaars.

Tijdens Learn from the Best moesten de genomineerden letterlijk tegen elkaar opboksen. Per categorie kreeg iedere case in ronde 1 de kans zichzelf te pitchen, vervolgens kwam er een spervuur aan vragen van de jury, om vervolgens in ronde 3 ‘het verbale gevecht’ aan te gaan met de andere genomineerden in de categorie. In die ronde werden ook de vragen uit de zaal beantwoord. Per categorie mocht vervolgens het publiek alvast, met een knipoog, de publieksprijs uitkeren. Het leverde de winnaars een gouden strikje op. Die zullen zij met verve dragen tijdens de Gouden Giraffe Event Awardshow op vrijdag 12 februari in de Fokker Terminal in Den Haag.

De winnaars van de publieksprijs per categorie:

Winnaar interne events: Sol's Independence Day
» Opdrachtgever: Sol
» Bureau: MOVE

Winnaar relatie events: Allseas Inauguratie Pioneering Spirit
» Opdrachtgever: Allseas

Winnaar brand events: Introducing The Green Gallery @ Rijksmuseum Gallery
» Opdrachtgever: Bloemenbureau Holland
» Bureau: The Garderners

Winnaar Beurzen: The Unmanned Systems Expo
» Opdrachtgever: TUSExpo

Winnaar Congressen: Nuclear Security Summit
» Ingestuurd door: World Forum Den Haag

Gouden Giraffe Event Awardshow
De grote Gouden Giraffe Event Awardshow is op vrijdag 12 februari in de Fokker Terminal in Den Haag. Daar worden onder toeziend oog van honderden eventprofessionals en opdrachtgevers de winnaars bekend gemaakt, is er een oeuvreprijs en een overall prijs voor het Best Evenement van Nederland. 
‘We vieren dan ons vak en de steeds grotere rol van events binnen marketing en communicatie. Naast de awardshow zelf, wordt het een avond vol lekker eten en drinken en een groot afsluitend feest. Ik zelf vind dat iedere bevlogen eventprofessional hierbij aanwezig moet zijn, omdat we zo samen het event als marketing- en communicatiemiddel op een groots podium zetten’, aldus Sjoerd Weikamp van Eventbranche.nl en mede-organisator van de Gouden Giraffe Event Awards.

Foto: Pitch World Forum door Michiel Middendorf
Fotocredits: Clickshots.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!