Back Back Nieuws

PSV en Maison van den Boer lanceren Philips Stadion Events

03 november 2014
Het Philips Stadion is al sinds jaar en dag een evenementenlocaties in het hart van Eindhoven. Door het intern bundelen van krachten komt de focus nog meer te liggen op de volledige organisatie van alle mogelijke evenementen in het Philips Stadion. Vanaf 1 november opereert het in-house evenementenbureau onder de naam Philips Stadion Events.

Het Philips Stadion herbergt alle ingrediënten die je van een evenementenlocatie mag verwachten. De ideale ruimten om bijvoorbeeld te vergaderen, feesten, dineren of sportief actief te zijn. En dat alles midden in de stad met ruim voldoende parkeergelegenheid. En vanaf 1 november dus compleet met een eigen evenementenbureau als aanspreekpunt. Philips Stadion Events is een bundeling van de krachten van PSV en hospitalityspecialist Maison van den Boer.

Zakelijk, Smakelijk, Feestelijk en Avontuurlijk
Philips Stadion Events is gestuwd op vier categorieën. Van een zakelijke vergadering tot aan een smakelijke kookworkshop en van een feestelijke receptie tot aan een avontuurlijke clinic abseilen. Het Philips Stadion is de multifunctionele accommodatie die al deze evenementen kan aanbieden en Philips Stadion Events het bureau dat dit volledig kan organiseren. Sales Manager Christine Markvoort is er trots op en vertelt over het ontstaan van Philips Stadion Events: ‘Om de opdrachtgever nog gerichter te adviseren hebben wij alle mogelijkheden onderverdeeld in de categorieën Zakelijk, Smakelijk, Feestelijk en Avontuurlijk. Op onze nieuwe website komt dit nadrukkelijk terug waardoor je direct vindt wat je zoekt. Samen met onze cateraar Maison van den Boer kunnen we ons op deze manier nadrukkelijker profileren als professionele evenementenorganisator. We merken dat men vaak niet weet bij wie aan te kloppen voor een evenement in het Philips Stadion. Vanaf 1 november kan hier geen misverstand meer over bestaan, met voorop onze nieuwe website als trots uithangbord.’

Méér dan een voetbalstadion
Het Philips Stadion is meer dan een voetbalstadion. Zo’n 25 keer per jaar is het de plek waar PSV zijn thuiswedstrijden speelt. Alle overige dagen in het jaar is het een evenementenlocatie. ‘Mensen reageren vaak positief verrast als ze voor het eerst kennismaken met de grote variatie aan vergaderruimten, presentatiezalen, restaurants en feestruimten waarover wij beschikken. Niet iedereen denkt direct aan een voetbalstadion als een prachtige evenementenlocatie. Gelukkig kunnen wij daar steeds meer mensen van overtuigen’, aldus Christine Markvoort.

Bekijk hieronder de promoclip:


Foto: Het stadion tijdens het 100-jarig bestaan van PSV

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!