Back Back Nieuws

Pronorm huisleverancier Festival of Lights in Berlijn

16 oktober 2015
De elfde editie van het Festival of Lights in Berlijn vindt plaats tot en met zondag 18 oktober. Voor Pronorm is dit het zesde achtereenvolgende jaar dat zij als hoofdleverancier van alle grote installaties op het gebied van grootbeeldprojectie is verbonden aan dit lichtfestival.

Vast netwerk
Dit jaar worden er in totaal 19 Pani projectoren van ieder 60.000 lumen en 12 digitale projectoren van 20.000 lumen voor verschillende projecten ingezet onder andere op de Potsdamer Platz, Berliner Dom, Hotel de Rome, Humboldt Universität, de American Embassy en de Singapore Embassy Berlin. Pronorm werkt bij dit festival samen met een vast netwerk aan kunstenaars die ideeën en ontwerpen aandragen van waaruit de content door derden wordt gemaakt. Pronorm verzorgt vervolgens de gehele grootbeeldprojectie met (Pani) projectoren op locatie.

Pronorm
Pronorm B.V. maakt deel uit van Mansveld Expotech Groep die op haar beurt weer deel uitmaakt van de Mansveld Groep B.V., een toonaangevend bedrijf in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, safety & security, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Vanuit Amsterdam, Breda, Eindhoven, Helmond en Maastricht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

Foto: Frank Herrmann

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!