Back Back Nieuws

Pronorm hoofdleverancier Festival of Lights in Berlijn

23 oktober 2014
Het Festival of Lights in Berlijn beleefde haar 10e editie van 10 tot en met 19 oktober j.l. Voor Pronorm is dit het vijfde achtereenvolgende jaar dat zij als hoofdleverancier van alle grote installaties op het gebied van grootbeeldprojectie is verbonden aan dit lichtfestival.

Dit jaar werden 28 x 70.000 Lumen projectoren gebruikt voor zeven projecten o.a. op de Potsdamer Platz, Berliner Dom, Hotel de Rome, Humboldt Universität en de American Embassy Berlin. Pronorm werkte bij dit festival samen met een vast netwerk aan kunstenaars o.a. Sigrid Sandmann, Theresa Mar, en Tim Schmeltzer die ideeën en ontwerpen aandragen van waaruit de content door derden wordt gemaakt. Pronorm verzorgde vervolgens de gehele grootbeeldprojectie met (Pani) projectoren op locatie.

Mansveld Groep B.V.
Pronorm B.V. maakt deel uit van Mansveld Expotech Groep die op haar beurt weer deel uitmaakt van de Mansveld Groep B.V., een bedrijf in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, safety & security, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Vanuit Amsterdam, Breda, Eindhoven, Helmond en Maastricht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

Afbeelding: Oliver Brenneisen
Foto: Frank Hermann

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!