Back Back Nieuws

Promotion Partners werkt mee aan Nokia Trends Lab

13 maart 2008
Promotion Partners werkte mee aan de lancering van Nokia Trends Lab in de MTV Studio’s in Amsterdam 21 februari.

Hierbij werden Nederlandse artiesten gekoppeld aan opkomend lokaal talent om diverse multimediaprojecten te creëren. Don Diablo heeft een remix gemaakt van een nummer van Moke. Tijdens het event werd de videoclip van het nummer gedraaid aan de hand van 15 Nokia N95 8GB toestellen. Het publiek kon allerlei interactieve animaties ontdekken en er werden door medewerkers van Promotion Partners instructies gegeven over diverse toestellen. Een team van 23 zeer kundige promotors zorgden ervoor dat geen vraag onbeantwoord bleef. Op het vlak van media werd een structurele samenwerking gesloten tussen alle samenwerkende partijen.

Gebouwen in verschillende grote steden werden voorzien van leuke projecties. Naast de twee websites zoals  www.nokiatrendslab.be en www.nokiatrendslab.nl die centraal staan, werd ook gebruik gemaakt van bannering en virale communicatie op social community sites zoals Hyves, Myspace, Facebook.

In de komende maanden zullen de samenwerkende partijen nog andere ervaren artiest-mentoren presenteren die op andere manieren met thema-labs zullen experimenteren. Muziek blijft centraal staan, maar de mentors en het jonge talent zullen mobiele technologie ook gebruiken om de wereld van film, fotografie, mode en design te verkennen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!