Back Back Nieuws

Promotion Partners Group start evenementenbureau: BE Agency

21 juli 2015
De Promotion Partners Group heeft een nieuw bedrijf gelanceerd: full service evenementenbureau BE Agency. De nieuwe eventtak is een perfecte aanvulling op de huidige dienstverlening van zusterbedrijf Promotion Partners. Het bureau dat al sinds 1978 flexibel personeel inzet binnen de fashion-, cosmetica-, retail- en evenementenbranche en daarnaast brand & sales promotions verzorgt, ook op Schiphol.

Ontzorgen
Promotion Partners werd steeds vaker betrokken bij de ontwikkeling van concepten en events en de totale organisatie daarvan. Een logische stap in de groei van Promotion Partners is daarom de oprichting van een apart evenementenbureau. ‘Wij merken dat onze opdrachtgevers het als meer dan prettig ervaren dat wij ze ontzorgen. Recent hebben wij nog een grootse modeshow mogen organiseren voor een internationaal high-end fashion merk. Doordat wij nu alles in huis hebben en onder één dak met elkaar zitten, kunnen wij des te beter voldoen aan de vraag én onze dienstverlening scherper aanbieden in de markt’, legt Bianca Metzelaar en Esmee Weerden, oprichters van BE Agency, uit.

Uitbreiding in de toekomst
Metzelaar vervolgd: ‘Gemak en ontzorgen zijn belangrijke elementen in de huidige tijd. Wij spelen graag in op de ontwikkelingen in de markt om zo onze opdrachtgevers een nog breder palet aan diensten aan te bieden. De faciliteiten van de nieuwe locatie waar wij nu zitten maken dit ook mogelijk. Zo hebben we de beschikking over vergader- en trainingsruimtes en onze eigen brasserie. Mogelijkheden te over, ook voor verdere uitbreiding in de toekomst, met behoud van kwaliteit.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!