Back Back Nieuws

Promoties en personeelswisselingen Park Plaza Hotels

16 juli 2009
De kwaliteit van het serviceniveau, de medewerkertevredenheid en persoonlijke ontwikkeling staan  hoog op de strategische agenda van de groep Park Plaza Hotels. In het kader van persoonlijke ontwikkeling zijn er personeelsveranderingen binnen Park Plaza Hotels op managementniveau. Zo is Gerk van der Poll (foto) gepromoveerd van Director of Sales Nederland tot General Manager Park Plaza Vondelpark, Amsterdam. Hij zal daar onder meer verantwoordelijk zijn voor de geplande renovaties van de openbare ruimtes later dit jaar.

 

Niels Eerenstein volgt van der Poll op als Director of Sales in Nederland. Eerenstein werkt al sinds 2003 bij Park Plaza Hotels en had hiervoor de functie van Regional Sales Manager. Hij zal in zijn nieuwe rol het Nederlandse Sales team aansturen en direct rapporteren aan Nico Evers, Regional General Manager Benelux.

 

Jan Kafoe, was sinds 2006 General Manager Park Plaza Vondelpark, Amsterdam en is nu gepromoveerd tot Revenue and Reservations Manager Amsterdam. Hij zal het nieuwe reserveringskantoor gaan managen en zorg dragen voor de gehele integratie van het reserveringsproces.

 

Benjamin Tam is sinds 1 juni 2007 Revenue & Reservationsmanager van Park Plaza Victoria Amsterdam en krijgt nu promotie tot Rooms Division Manager. In deze nieuwe functie is Tam operationeel verantwoordelijk voor de Front Office en de daar aan gerelateerde afdelingen, waarbij een sterke focus op service, gastbeleving en gasttevredenheid een belangrijke rol spelen.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!