Back Back Nieuws

Promotie actie met 'Russisch Temperament'

06 oktober 2012
In opdracht van het Rotterdams Philharmonisch orkest (RPhO) verzorgden b-creative! en HetBesteEntertainment.nl een spectaculaire guerrilla actie ter promotie van het Russisch Temperament festival.

Op een regenachtige Rotterdamse donderdag kwam een witte limousine tot stilstand bij een willekeurige bushalte. Een jonge muzikant stapte uit en nodigde passagiers uit voor een luxe rit naar hun eindbestemming. Gezonde argwaan ontstond, toch stapten de passagiers in.
Tijdens de rit genoten de passagiers van de ‘RPhO expierence’ die bestond uit een live Russisch muziekstuk en een korte kennismaking met de ‘Russisch Temperament’ concerten. Verder maakten passagiers kans op 2 gratis kaarten voor het festival in De Doelen.

Russisch Temperament
Tussen eind september en begin december speelt het RPhO stukken van drie 'grootmeesters van het Russische temperament': Rachmaninov, Sjostakovitsj en Tsjaikovski. Ook de voormalige chef-dirigent van het Rotterdamse orkest, Valery Gergiev, keert voor drie avonden terug in De Doelen. Hij dirigeert op 6, 7 en 8 december het Tweede vioolorkest en de Vierde symfonie van Sjostakovitsj.

Geslaagde actie
‘Met zes RPho bestickerde limousines met daarin een jonge muzikant van Codarts reden wij donderdagochtend kriskras door het centrum van Rotterdam. Het was een ontzettend gave entourage!’ vertelt Jeanny den Herder van HetBesteEntertainment.nl. ‘Samen met onze opdrachtgever b-creative! en hun klant het Rotterdams Philharmonisch orkest, kijken wij terug op een zeer geslaagde actie. We hebben met deze actie niet alleen mensen persoonlijk kunnen enthousiasmeren. Ook middels een live radio uitzending door RTV Rijnmond en artikelen in o.a. het AD en Metro is de stad op de hoogte van de bijzondere concertreeks’ besluit Jeanny enthousiast.
 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!