Back Back Nieuws

Programmering van Open Studio Dagen bekend

02 september 2014
Het Media Park in Hilversum opent voor de 7e keer haar deuren voor het publiek. Op zaterdag 6 en zondag 7 september 2014 is het tijdens de Open Studio Dagen mogelijk binnen te kijken in de wereld van glitter en glamour in ‘Hillywood’. Studiodeuren die normaal gesloten blijven staan dit hele weekend wagenwijd open. 

Dit jaar begint de route van de Open Studio Dagen weer bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Zij hebben weer een programma samengesteld voor beide dagen. Neem een kijkje in de archieven. Er zijn workshops radio verzorgd door het online talentenstation van de Nederlandse radio -Crush Radio - gegeven door Pierre Papa (onafhankelijk radiocoach bij onder andere Radio 538 en Slam FM) en Timo Kamst (opleidingscoördinator van 3FM). Samen met bekend aanstormend dj-talent van de landelijke muziekstations presenteert Crush Radio live vanuit de mobiele multimedia studio in het atrium van Beeld en Geluid. 

Een greep uit het programma
De NOS is voor het tweede jaar participant tijdens de Open Studio Dagen op de zaterdag. Er zijn verschillende activiteiten en een open studio op het plein voor het NOS-gebouw. Heb jij altijd al een kijkje willen nemen in de Jeugdjournaalbus? Dit is je kans! Ook ben je van harte welkom in studio 2 waar Carlo en Irene iedere zondag live ‘Life4You’ opnemen en waar ook het decor van ‘Voetbal International’ is te bewonderen. 
Kom zondag 7 september naar Studio21 en geniet van optredens van het showballet en artiesten van Dinnershow 21 On Air en The Daddies, de finalisten van ‘Everybody Dance Now’. Niemand minder dan Roy Donders, de stylist van het Zuiden, zorgt dat het dak van de studio er af gaat. 

Bekijk het Media Park vanuit de TV toren
Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om naar boven te gaan in de TV Toren, de Open Studio Dagen steunt hiermee de Stichting Heppie. Kaarten hiervoor zijn te bestellen via heppieview.nl. Tijdens de Open Studio Dagen zijn ook nog een aantal kaarten te winnen bij de Open Studio Dagen TV Quiz. 

Organisatie 
De Open Studio Dagen worden georganiseerd door Hilversum Events en mede mogelijk gemaakt door alle participanten die op actieve wijze deelnemen aan dit unieke evenement, de gemeente Hilversum, RTL Nederland, Omroep MAX, Beeld en Geluid, Media Park Beheer en de Media Academie. 

Meer informatie en een overzicht van het totale actuele programma? Kijk dan op openstudiodagen.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!