Back Back Nieuws

Programma BusinessVakdagen Haaglanden bekend

27 augustus 2007
Het programma van De BusinessVakdagen Haaglanden is bekend. De vakbeurs vindt op 31 oktober en 1 november plaats in Evenementenhal Rijswijk.

Tijdens het netwerkevenement van de regio Haaglanden staat het netwerken, de ondernemers en hun relaties centraal. Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf uit de regio Haaglanden en omliggende gemeentes in Zuid-Holland krijgen de mogelijkheid om zich in een sfeervolle ambiance te presenteren. Er kunnen nieuwe contacten worden gelegd en uiteraard mag het onderhouden van bestaande relaties niet worden vergeten. Kortom de BusinessVakdagen Haaglanden biedt ruime mogelijkheden om zaken te doen, producten en/of diensten te tonen, vakinformatie uit te wisselen, contacten te leggen en vervolgafspraken te maken.


Nieuw dit jaar is het thema “Klanten krijgen, klanten behouden”. Tevreden klanten zijn tenslotte van groot belang voor een goedlopende zaak. Tijdens de beurs worden diverse workshops gegeven waar ondernemers tips krijgen en ideeën kunnen opdoen over de juiste benadering naar hun klanten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!