PROFI-SEC draaide bijzonder eventseizoenPROFI-SEC draaide bijzonder eventseizoen
Back Back Nieuws

PROFI-SEC draaide bijzonder eventseizoen

24 oktober 2022

Een wervelend evenementenseizoen met festivals die grootser dan ooit uitpakten, personeelstekorten in de branche en bezoekers die stonden te popelen om naar hun favoriete event te gaan. PROFI-SEC draaide een bijzonder jaar met meer evenementen dan ooit, meer personeel en de broodnodige flessen water en maaltijden voor alle collega’s.

Groter dan ooit

In het seizoen tussen juni en september 2022 draaide PROFI-SEC zo’n 103 evenementen, variërend in festivals, kermis, sportwedstrijden en privé-events. Bekende namen zoals Defqon, LatinVillage, La Vuelta en Formule 1 in Zandvoort springen eruit. Na twee coronajaren werden evenementen groots uitgepakt door diverse organisatoren: meer podia, meer programmering en meer bezoekers. Zo deed Decibel Outdoor hun motto ‘Bigger, Better, Louder’ eer aan en kwamen hier zo’n 120.000 bezoekers op af. Ook Mysteryland organiseerde hun grootste editie ooit (totaal 133.000 bezoekers) en staan terecht in de top 3 grootste festivals van Nederland. Maar, laten we vooral onze Oranje leeuwinnen niet vergeten met het bemachtigen van hun WK-ticket. En wereldkampioen Max Verstappen die bezoekers de euforie bezorgde in Zandvoort. 

Van juni t/m september stond PROFI-SEC op 103 evenementen met een totaliteit van 6.072.300 bezoekers. Er werden 17.460 collega’s ingezet, 30.120 maaltijden, 82.540 gezonde snacks en 102.900 flessen water gebracht. 

Gastvrije veiligheid

Met de dienstverlening van PROFI-SEC zorgen zij voor een veilige en warme omgeving. Dit doen zij vanuit een bijzondere kijk op veiligheid. Zij geloven namelijk in een balans tussen een veilige omgeving en een gastvrij, warm gevoel. Een beleving die voor iedereen voelbaar is. En waar iedereen zich veilig en welkom door voelt. Ze noemen het gastvrije veiligheid.

Fotografie: Danielle van den Berg

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!