Back Back Nieuws

Proefrijden met Experience Hummer Tour

30 november 2006
In opdracht van Kroymans Hummer Europe organiseert promotiebureau Bananas dit najaar een opvallende Hummer H3 tour in Nederland en Duitsland. Bezoekers van events zoals de Finale Races op Zandvoort, het Woonmecca in Maastricht en Convertible in Amsterdam konden een proefrit maken in de opvallende H3.

De geïntegreerde fotomarketing acties maakte het mogelijk om de foto’s terug te zien op de website. Hier kan men zich ook inschrijven om op de hoogte te blijven van de diverse evenementen van Hummer. De tour heeft zich inmiddels verplaatst naar Duitsland.

De Hummer H3 is uitgerust met een 3,5 liter motor en is in Nederland leverbaar vanaf € 57.990,-. Kroymans Hummer Europe is vanaf 1 juli 2006 de officiële importeur van Hummer voor heel Europa (27 landen) en verantwoordelijk voor sales, marketing en after sales activiteiten. Promotiebureau Bananas is inmiddels 10 jaar actie marketing specialist op het gebied van fieldmarketing in de Benelux. Met diensten als concepting, sampling, demonstrating, fotomarketing (JustShoot) en events voert Bananas opdrachten uit voor o.a. The Coca-Cola Company, Unilever, MTV, Sanoma, IDT en Fortis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!