Back Back Nieuws

Prinses Maxima tweemaal op bezoek in De Fabrique

13 november 2008
Het zal een locatie niet snel gebeuren, twee keer achter elkaar de kroonprinses over de vloer. Voor totaal verschillende evenementen. Binnen een krappe tijdslimiet. Want binnen 12 uur werden zowel VITAE als het Oranjefonds in Maarssen ontvangen. Voor Vitae was er een volwaardig dorp van zeecontainers op- en afgebouwd, waarna de volgende dag om 1 uur sharp Prinses Maxima alweer op de stoep stond in een compleet andere ambiance .

"Dit is logistiek gezien voor ons één van de meest uitdagende weekenden ooit. Alles is exact verlopen volgens draaiboek, met als resultaat twee evenementen waar wij echt trots op zijn" aldus Sybren Ophof.

 

Recent vond de vijfde editie van Celebrate Work plaats. VITAE ontving tijdens dit evenement maar liefst 1.000 gasten, de aangesloten leden. Een  evenement met lezingen, workshops en fun elementen en een groot feest voor de gasten. Het bijzondere aan het evenement was de setting. Maar liefst 17 vrachtwagens verzorgden het transport van ruim 30 zeecontainers op HetCircuit waarin het programma voor de gasten plaatsvond. Tijdens de nacht volgde een snelle  op- en afbouw voor de volgende ontvangst: het Oranjefonds. Het slotevenement van het project taalontmoetingen, en een inspiratie evenement voor alle vrijwilligers van het Oranjefonds. Maxima was aanwezig om alle vrijwilligers te bedanken voor hun tomeloze inzet en gaf een toespraak ter afsluiting van het project taalontmoetingen. Na afloop nam de prinses nog wat tijd om de evenementenlocatie te bekijken.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!