Back Back Nieuws

Princess Hotels en het Nationaal Ouderenfonds willen eenzaamheid onder ouderen tegen gaan

15 februari 2016
Princess Hotel Collection en het Nationaal Ouderenfonds slaan de handen ineen en komen samen in actie tegen eenzaamheid onder ouderen. Voor iedere boeking die voor 30 april 2016 wordt gedaan via princesshotelcollection.com/ouderenfonds, draagt de hotelketen €10,- bij aan de organisatie van de Dag van de Ontmoeting.

Eenzaamheid onder ouderen is een probleem. Om daar wat tegen te doen, slaan het Nationaal Ouderenfonds en Princess Hotel Collection de handen ineen.

Dag van de ontmoeting
Tijdens de Dag van de Ontmoeting wordt in vier hotels van Princess Hotel Collection een diner georganiseerd voor ouderen. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds zorgt de hotelketen ervoor dat vele ouderen tijdens een fantastisch diner elkaar gaan ontmoeten. 'Wij vinden het belangrijk dat er aandacht wordt gevraagd voor de situatie van ouderen. Bij Princess Hotel Collection willen wij graag deze vergeten groep in het zonnetje zetten', aldus Tim Vissers, Director of Operations.

De eerste Dag van de Ontmoeting heeft plaatsgevonden bij Princess Hotel Amersfoort op 22 december jl.. Het team van het hotel stond geheel vrijwillig klaar om een heerlijk diner te serveren aan de 40 gasten van het Nationaal Ouderenfonds. 'Het was een geweldige avond! Erg prettig om te zien hoe onze gasten genoten', aldus Mirjam Reitsma, Operationeel Manager van Princess Hotel Amersfoort. ‘Voldoende reden om dit evenement ook dit jaar te organiseren.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!