Back Back Nieuws

Princess Hotel Collection biedt bedrijven collectiviteitskorting

05 januari 2015
Princess Hotel Collection biedt bedrijven de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij een splinternieuw collectiviteitsprogramma. Deze deelnemende bedrijven krijgen, op basis van het aantal medewerkers wat ze in dienst hebben, een collectiviteitskorting voor haar medewerkers aangeboden op de hotelarrangementen die Princess Hotel Collection op haar eigen website aanbiedt. Buiten de bekende collectiviteitskortingen op verzekeringen kunnen bedrijven haar medewerkers nu dus ook collectiviteitskorting geven op een weekendje weg.

Er wordt een web-omgeving ingericht voor de deelnemende bedrijven waarin door middel
van een unieke code de korting geclaimd kan worden. In sommige gevallen wordt er zelfs een geheel nieuwe website gebouwd, volledig in de huisstijl van het bedrijf.

Loyaliteit
´De collectiviteitskortingen van verzekeraars vliegen je om de oren´, aldus Tim Vissers van Princess Hotel Collection. ´Verzekeringen zijn noodzakelijk maar worden niet altijd geassocieerd met fun; hotelovernachtingen wel. Het wordt steeds belangrijker dat werkgevers zich onderscheiden om medewerkers loyaal te houden. Wij zijn ervan overtuigd dat collectiviteitskortingen op hotelarrangementen hier absoluut aan bijdragen. Daarnaast is deze service voor de werkgevers geheel kosteloos. Er worden reeds gesprekken gevoerd met een aantal grote werkgevers die interesse hebben getoond in dit nieuwe initiatief.´

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!