Back Back Nieuws

Primeur Alcmaria Feesten in Alkmaar ook voor bedrijfsevenementen

11 juni 2008
Woensdag 18 tot en met zondag 22 juni kan men in Alkmaar terug naar de historie. Dan vindt in de sfeervolle binnenstad de primeur van de Alcmaria Feesten plaats. Gedurende de week van de ‘Plus Wandel4Daagse Alkmaar’ en het historisch spektakel ‘KaeskoppenStad’ biedt Alkmaar een grote variatie aan culturele en muzikale festiviteiten. Alkmaar Events Company, als stadsspecialist onderdeel van Happy Company, is mede-organisator van dit festijn en heeft voor bedrijven een aantal bijzondere arrangementen ontwikkeld.

‘KaeskoppenStad’ is een belangrijk onderdeel van de Alcmaria Feesten. Speciaal voor deze gelegenheid gaat het oude centrum van Alkmaar terug naar de periode 1573 – 1673, de jaren na de victorie. Naast een drijvend podium met veel muziek, zal op het Waagplein een VIP-dorp verrijzen. De Alcmaria Feesten bieden voor bedrijfsuitjes dan ook een scala aan mogelijkheden.


Bedrijfsarrangementen
Alkmaar Events Company heeft zes verschillende arrangementen ontwikkeld. Een rondleiding door eigen marktkooplui of een puzzeltocht in kleine motorbootjes op het water (Alkmaar heeft een zeer karakteristieke ‘grachtengordel’! is al mogelijk voor slechts € 15,73 per persoon (inclusief consumpties). Vanaf het water, met een gereserveerde mand vol versnaperingen kan men ook genieten van een klassiek concert. Daarnaast worden er spannende en ludieke teambuildingprogramma’s met allerlei opdrachten georganiseerd.


Alkmaar Events Company
Alkmaar is een stad met veel verborgen schoonheden. Bekend als kaasstad, maar Alkmaar is met haar ruim 400 monumenten ook een stad met historie. Alkmaar Events Company, gevestigd in het oude centrum van de stad, is de stadsspecialist op het gebied van zakelijke evenementen. Het bureau ondersteunt bedrijven bij de organisatie van een vergadering, dagprogramma of bedrijfsfeest in Alkmaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!