Back Back Nieuws

Prijzenregen voor Attractiepark Toverland: 'Beste Evenementenlocatie'

16 april 2015
Tijdens het Meetings Business Event op 13 april jl. is bekend gemaakt dat Attractiepark Toverland de nationale award voor 'Beste Evenementenlocatie van het jaar 2014' heeft gewonnen. Toverland beschikt over diverse locaties die zowel overdag als in de avonduren gebruikt kunnen worden voor bedrijfsfeesten, familiedagen of vergaderingen. In 2014 heeft Toverland zelfs het complete park een hele dag ter beschikking gesteld aan een grote organisatie die hier haar 20-jarig jubileum vierde.

Prijzenregen
In januari van dit jaar won Toverland al de regionale award voor Zuid-Nederland. De locatie is beoordeeld op diverse criteria zoals de ligging, de bereikbaarheid, service en klantgerichtheid, de kwaliteit van de catering en de inrichting. Uiteindelijk ging Toverland naar huis met de landelijke titel ‘Goud’.

Toverland is onlangs ook al uitgeroepen tot ‘beste attractiepark van Nederland in 2014’ door de consumentenbeoordelingssite Zoover. Deze nieuwe award geeft aan dat ook op zakelijk gebied de inspanningen niet onopgemerkt zijn gebleven. 

Kijk voor meer informatie over de locaties van Toverland op toverlandevents.nl.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!