Back Back Nieuws

Prijsuitreiking WNF-Photo Award 2010 in Museon

16 november 2010
In het Museon te Den Haag vindt zondag 28 november a.s. de prijsuitreiking van de WNF-Photo Award 2010 plaats. Maar liefst 9.779 foto's (een record aantal inzendingen! ) werden voor de 10e editie van de WNF-Photo Award ingezonden door natuurfotografen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar. Uit alle inzendingen zijn veertig foto’s genomineerd voor de hoofdprijs: de WNF-Photo Award en een stijlvolle Canon IXUS 130 digitale compactcamera met fotoprinter. Alle genomineerde foto’s worden vanaf 28 november 2010 tot en met 6 maart 2011 tentoongesteld in het Museon.


Deskundige jury
De genomineerde foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit Mandy Daniëls (winnares van vorig jaar), Willem Kolvoort (natuurfotograaf), Martin Trampe (Canon Nederland), Maarten Okkersen (Museon) en Koert-Jan de Bruijn (presentator van het TV-programma Expeditie Rangers!). Koert-Jan de Bruijn zal ook de prijsuitreiking presenteren. Voorafgaand aan de bekendmaking van de winnaars verzorgt de band Zirkus Zirkus een optreden.

Prijzen
De WNF-Photo Award wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden. Naast de eerste, tweede en derde prijs wordt ook de Publieksprijs bekend gemaakt. Dit jaar ontvangt de winnaar van de tweede prijs een iPod Touch. De derde prijs is een spellenpakket. De Publieksprijs is de favoriete foto van kinderen en volwassenen die hun stem hebben uitgebracht via de websites rangerclub.nl en lifeguard.wnf.nl. De winnaar van de Publieksprijs gaat naar huis met een Survivalpakket.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!