Back Back Nieuws

Première nieuwe Dinnershow Pandora in Studio21

20 oktober 2015
De Dinnershow Pandora ging zondag 18 oktober feestelijk in première in de vernieuwde Studio21 op het Media Park in Hilversum. De Dinnershow is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé succesformule voor een feestelijk bedrijfsevenement en biedt daarmee de perfecte gelegenheid om samen met medewerkers of relaties een onvergetelijke avond te beleven. Daarnaast is het voor de feestmaanden zeer populair als eindejaarsactiviteit.

Pandora’s Box
Dinnershow Pandora is de nieuwe Dinnershow in Studio21. Speciaal voor deze show is Studio21 volledig omgetoverd tot een stijlvolle nachtclub. De show neemt je mee in een avontuur vol passie, verleiding en spanning. Miss Pandora kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en opent Pandora’s Box, die een onuitputbare bron blijkt van onvergetelijke verrassingen, die de avond tot een sensationele showbelevenis maken.

Met Michelle Splietelhof (bekend van o.a. Zorro), April Darby (bekend van o.a. The Bodyguard), Roy van Iersel (bekend van o.a. Legally Blonde), Roman van der Werff (bekend van o.a. Jersey Boys), Sonny Sinay (bekend van o.a. The Voice of Holland), Laurens Hagens (bekend van o.a. The Little Mermaid) en Dewi Pechler (bekend van o.a. Idols) en het Holland Show Ballet. De creatie van de show is in handen van o.a. Maurice Wijnen, Eric van Tijn en Marc Forno. De show wordt geproduceerd door RTL Live Entertainment.

Nieuwe dimensie
Sjoerd van Schooten, Directeur RTL Live Entertainment: ‘Ik ben enorm trots op wat wij in afgelopen maanden met het gehele team van Dinnershow Pandora hebben neergezet. Het begrip Dinnershow is naar een geheel nieuwe dimensie getild. De grootsheid van de show in Studio21 is niet te vergelijken met andere shows in Nederland.’
Dinnershow Pandora is vanaf nu te zien, exclusief in Studio21 op het Media Park in Hilversum. Groepstickets en arrangementen zijn te reserveren via 020 6 75 74 74 of info@bookx.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!