Back Back Nieuws

PPeople presenteert tijdelijke vorstelijke locatie

07 juli 2008
PPeople presenteert haar eenmalige, bijzondere locatie in Apeldoorn. Een locatie met koninklijke allure, gelegen midden in de bossen van de Veluwe met een stijlvol interieur en een ambiance die koninklijk is afgestemd. De locatie is geschikt voor ieder evenement en is nog te boeken rond de periode van 26 september 2008.

De locatie biedt plaats aan 250 tot1000 gasten, heeft voldoende parkeergelegenheid, is gelegen midden in het land, ingericht met stijlvol meubilair, uitstekende catering, heeft tal van entertainment mogelijkheden en is bijzonder fraai en gedetailleerd afgewerkt. Er zijn ook mogelijkheden om een sportief, ontspannend of teambuilding gericht middagprogramma toe te voegen. Er kan zelfs gekozen worden voor het concept The Royal Palace; onthaal met een vorstelijke koets, ontvangst met lakeien, een spectaculaire opening van absolute wereldklasse, gevolgd door een Koninklijk Bal met een een Grande Royal Finale.

The Royal Palace is slechts een concept voor deze locatie. Voor elk evenement is de locatie aan te passen. Voor meer informatie PPeople: 073- 503 9050 of mail info@p-people.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!