Power2Fly organiseert sociale projectenPower2Fly organiseert sociale projecten
Back Back Nieuws

Power2Fly organiseert sociale projecten

04 oktober 2019

Power2Fly organiseert sociale projecten voor jongeren in achterstandswijken in Brazilië. Op 29 oktober 2019, zal om 19.30 uur via een Live Social media uitzending van Brazilië naar Rotterdam een fundraising voor Power2Fly  van start gaan.

Rauwe Werkelijkheid

‘Brazilië? Dat is toch dat land van zon, strand en samba? Meer heb je toch niet nodig? Achter dit vrolijke plaatje schuilt een rauwe werkelijkheid van armoede, ongeschoold, ongelijkheid en criminaliteit. Power2Fly bevordert op dit moment – samen met ASAS, onze eerste partner in Brazilië – de persoonlijke ontwikkeling en de sociale integratie van jongeren in achterstandswijken in Florianópolis.De kinderen van ASAS gaan binnenkort op pad om ons een idee te geven van hun dagelijks leven. Ze zullen van alles filmen. Hun huis, de weg naar school, activiteiten die zij leuk vinden. 

Speciale fundraising avond

Op 29 oktober aanstaande organiseert Power2Fly een wel heel speciale fundraising avond. We gaan een live social media uitzending verzorgen vanuit Florianópolis, de locatie waar de kinderen worden opgevangen. Met eigen ogen kun je zien, wat Power2Fly samen met ASAS daar teweegbrengt en realiseert. De lokale overheden vertellen hoe belangrijk het is de kinderen uit de criminaliteit te houden. Je ziet ‘live’ de omstandigheden en wat ze nog tekort komen en vooral hoe blij de kinderen, hun ouders en de overheid zijn met dit initiatief.

Ondersteuning

We nodigen iedereen, die kinderen in een achterstandspositie willen ondersteunen, van harte uit hierbij aanwezig te zijn. De avond wordt gepresenteerd door Ruud van Os (RTV Rijnmond) en ambassadeurs Eric en Melina Botteghin (Feyenoord) zijn ook van de partij.  Zij steunen ons werk van harte. Voor meer informatie: https://www.power2fly.nl/news/asas-live/ en meld je aan via : info@power2fly.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!