Postillion Veluwemeer biedt meervoudige verbindingPostillion Veluwemeer biedt meervoudige verbinding
Back Back Locaties

Postillion Veluwemeer biedt meervoudige verbinding

15 september 2023

Stel je een dag voor die begint met een informatieve meeting en eindigt met een barbecue aan het water. Bij Postillion Veluwemeer kan het. En ze bieden een breed scala aan teambuildingactiviteiten om de dag verder invulling te geven. Tijdens ons gesprek met Fleur Hüsken, General Manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, wordt duidelijk dat dit de ideale locatie is voor events waarbij je verbinding met de natuur zoekt. Ontdek je met ons mee?

Zalen met een view

Een link met de natuur is op de Veluwe niet heel moeilijk te maken. Fleur: ‘Bij ons zorgt het uitzicht aan alle kanten meteen voor connectie. Heel bewust zijn vijf van de negen vergader- en eventzalen aan de waterzijde gebouwd. En deze vijf zalen zijn ook flexibel aan elkaar te koppelen om een grote ruimte voor maximaal 410 personen te creëren. Het uitzicht over het water wordt dan opeens panorama.’

Het kalmerende effect van water heeft iets magisch en is een fantastische toevoeging voor een businessbijeenkomst. Wat dat betreft is de trend om zakelijk ontmoeten steeds meer te combineren met ontspanning inmiddels de nieuwe norm geworden.

Doen in het groen

Je dag starten met een meeting, presentatie of brainstorm wanneer alle hoofden nog lekker leeg en fris zijn is heerlijk. Maar wat nog lekkerder is, is om na het opzuigen van al die nieuwe informatie, alles rustig te laten landen tijdens wat fysieke activiteiten. De zitmodus inruilen voor actieve modus is bij Postillion Veluwemeer zo gedaan! De directe omgeving is daar ideaal voor. Wat dacht je van een teambuildingexpeditie tussen de bomen. Het groen zorgt meteen voor een daling van je cortisolwaarden, waardoor ruimte ontstaat voor meer creativiteit en verbinding. Of wil je het wat rustiger aan doen? Dan kun je ook denken aan een breathwork-sessie. De directe aanwezigheid van moeder natuur versterkt het gevoel van welzijn nog eens extra. Of denk meer out of the box, zoals een drone wedstijd.

Fleur vertelt: ‘Intern hebben we een keer in onze tuin een dronewedstrijd georganiseerd met parcours en met blinddoeken op. Dronevliegen klinkt als een heel individualistische en mechanische bezigheid, maar er ontstond zo veel teamspirit! Iedereen was elkaar aan het aanmoedigen en dat zorgt ook voor onderlinge verbinding. De verbinding met de natuur zorgt op die manier ook weer voor verbinding tussen mensen.’

Business x beach life

Het serene van het meer en het groen van de bossen is al een fijne combinatie, maar Postillion biedt nog een derde optie voor ontspannen: een eigen strandje! Dat ligt pal naast het hotel en is perfect voor strandactiviteiten zoals suppen, varen op een boot, beach yoga en vliegerbouwen. De goede contacten die het hotel heeft met lokale partijen, die allerlei activiteiten bieden, maakt veel mogelijk. Opper een idee en de kans is groot dat het kan.

De maag wil ook wat

Al dat werken met je hoofd en lichaam zorgt voor lekkere trek. Postillion Veluwemeer komt ook op dat vlak met genoeg in-house opties. Naast de mogelijkheden voor walking en sit-down diners binnen, is er ook nog de barbecue. Met de twee Black Bastard’s die in de tuin staan, kun je ook tijdens het eten de verbinding met buitenzijn opzoeken, klein en intiem of groots met een DJ en live muziek. De live cooking barbecue ervaring wordt het hele jaar door aangeboden – ook tijdens het winterseizoen. Fleur: ‘We hebben een steiger, die heel gezellig kan worden gemaakt voor een winters welkomstdrankje, zoals glühwein. Maar we hebben ook winterbestendige, dichte tenten die we buiten neer kunnen zetten. Op die manier kun je ook genieten van een sfeervolle winterbarbecue aan het water met vuurkorven.’

Of je kiest voor middenin het groen, onder de zon genieten of een winterse barbecue aan het water, bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer staan een gevoel van exclusiviteit en een warm welkom altijd voorop. Daar geniet je als gast het hele jaar door van.

 

Tekst: Bianca Hidajat

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!