Postillion Hotels verrast Dennis Wiersma (VVD) met zelfontworpen AI-systeemPostillion Hotels verrast Dennis Wiersma (VVD) met zelfontworpen AI-systeem
Back Back Nieuws

Postillion Hotels verrast Dennis Wiersma (VVD) met zelfontworpen AI-systeem

18 november 2019

Voor de activiteiten rondom de Dag van de Ondernemer afgelopen 15 november, zette CLC-VECTA dit jaar - naast het live verrassen en bedanken van leden - in op een bedrijfsbezoek bij Postillion Hotels. Dit bezoek stond in het teken van innovatie en artificial intelligence. Dennis Wiersma, Tweede Kamerlid voor de VVD, maakte kennis met ‘Michiel’, het zelfontworpen artificial intelligence systeem voor reserveringen van hotelovernachtingen, vergaderingen en congressen.

‘Michiel’

Postillion Hotels is de eerste hotelketen ter wereld die reserveringen afhandelt met een artificial systeem. Michiel verwerkt 24/7 zowel eenvoudige als complexe aanvragen en reserveringen snel en automatisch. Het leest traditionele communicatie zoals email, verwerkt dit tot een boeking en een offerte en communiceert zelfstandig en direct met de klant. Reserveringen worden daardoor aanzienlijk sneller afgehandeld. Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur van Postillion Hotels: ‘bij Postillion Hotels staat gastvrijheid voorop. Met de komst van Michiel kunnen onze medewerkers zich concentreren op gasten en opdrachtgevers in plaats van op administratieve handelingen.’

Bezoek Dennis Wiersma

Dennis Wiersma ziet het als zijn missie om Nederland toekomstproof te maken. In de aanloop naar de Dag van de Ondernemer wilde hij daarom graag een organisatie bezoeken die artificial intelligence actief en succesvol inzet. Tijdens het bedrijfsbezoek maakte Dennis kennis met het ontstaan, de ontwikkeling en de resultaten van Michiel én uiteraard de gastvrijheid van Postillion Hotels.

Innovatie en nieuwe mogelijkheden

‘Michiel is een mooi voorbeeld van nieuwe mogelijkheden in onze creatieve en ondernemende branche. We zijn trots dat we dat met dit bedrijfsbezoek bij één van onze leden ons innovatievermogen kunnen laten zien’, aldus Riemer Rijpkema, directeur bij CLC-VECTA.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!