Back Back Nieuws

Postillion Hotels introduceert label voor vrouwelijke zakengast

02 mei 2016
Bij Postillion Hotels weten ze wat de vrouwelijke gast dagelijks beweegt en waar hun behoeften liggen als zij gebruik maken van de faciliteiten en services van de hotels. Met deze kennis introduceert Postillion Hotels vanaf dit jaar het unieke vrouwenlabel, ‘Female Touch’.

Female Touch 
Om nog beter aan te sluiten op de wensen van de vrouwelijke zakengast introduceert Postillion Hotels vanaf deze maand ‘Female Touch’. Een handig pakket met essentials die goed van pas komen bij een overnachting op een van de locaties. ‘Naast het handige essentials pakket, biedt Postillion Hotels tijdens het verblijf diverse services.’ ‘Zo bieden zij kamers dichtbij de lift, een föhn op de kamer en benefits op de damestoiletten, alles om het verblijf bij Postillion zo comfortabel mogelijk te ervaren’. ‘Bij boeking is het wel noodzakelijk dat de gast aangeeft gebruik te willen maken van de ‘Female Touch’, aldus Mathilde van der Weerd, directeur Postillion Hotels.

Bekend met de doelgroep
Postillion Hotels introduceerde al eerder de ‘Woman friendly’ parkeerplaatsen, die zeker niet bedacht zijn vanuit het cliché dat vrouwen niet zouden kunnen inparkeren. De ‘Woman friendly’ parkeerplaatsen zijn bedacht vanuit de benefit om extra dichtbij te parkeren mocht het regenen of donker zijn bij arriveren of vertrek. Deze parkeerplaatsen zijn namelijk extra goed verlicht en bieden dus extra veiligheid. Deze service ontstond nadat Postillion een sterke toename zag van het aantal vrouwelijke gasten aan meetings, congressen en events die in de locaties georganiseerd worden. Maar ook de Business Point faciliteiten trekken steeds meer zelfstandige en ondernemers, waaronder zakenvrouwen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!