Back Back Nieuws

Postillion Hotel Utrecht Bunnik officieel heropend

03 juni 2011
Postillion Hotel Utrecht Bunnik is afgelopen dinsdag officieel heropend. Afgelopen negen maanden werd dit hotel aan de A12 helemaal verbouwd. De nadruk kwam te liggen op het faciliteren van zakelijke ontmoetingen en Het Nieuwe Werken.

 

Werken Onder Weg

Tijdens de opening lanceerde Thijs Merks, managing director Postillion Hotels, een nieuw landelijk platform onder de naam Werken Onder Weg. Een initiatief dat wordt ondersteund door de 50 beeldbepalende bedrijven van Nederland (B50). Lodewijk de Waal, voorzitter van Taskforce Mobiliteit, mocht hiertoe een cheque ter waarde van 250 permanente flexplekken van vier innovatieve accommodatie ketens ontvangen.

 

Het Nieuwe Werken

Postillion Hotels heeft bij de oprichting vorig jaar zichzelf een duidelijk doel gesteld: een keten met een grote focus op flexibele werkplekken voor Het Nieuwe Werken, zakelijke bijeenkomsten en state of the art business faciliteiten. Als pilot hotel werd gekozen voor Postillion Hotel Utrecht Bunnik, een ideale positie maar nodig aan verbouwing toe.

 

Negen maanden verbouwen

Het resultaat na negen maanden verbouwen mag er zijn: Enorme glazen ontvangsthal, gecombineerde bar-receptie en aan weerszijden het restaurant en Business Point, beide beschikbaar voor korte of langere meetings. Ideaal voor ZZP-ers, maar ook voor medewerkers van grote landelijke bedrijven die elkaar willen ontmoeten. Daarnaast beschikt Postillion Hotel Utrecht Bunnik over een congreslocatie dat vorige week het vier vergaderhamers-certificaat verkreeg.

 

Opening start met symposium

Voorafgaande de officiële openingsact organiseerde Postillion Hotels een symposium over Het Nieuwe Werken en mobiliteit om hiermee zijn ambities te onderstrepen. Ronald van den Hoff, Menno Lanting en Hans Poortvliet droegen met dagvoorzitter Gijs Weenink bij aan de discussie over de impact van het Nieuwe Werken.

 

Stellingen

De 300 aanwezige gasten uit de hospitality branche en bedrijfsleven namen actief deel aan het symposium. Er werden tijdens het symposium diverse stellingen gedeponeerd, het merendeel was het eens met de stelling: HNW zorgt voor grotere output. "De productiviteit is enorm verhoogd sinds onze mensen het zelf in mogen delen", aldus Marc Rynja van Womitex.

 

Openingshandeling

Na het symposium was het de beurt aan de burgemeester van Bunnik, de heer H.M. Ostendorp, om het hotel officieel te openen. Bekijk het filmpje van Punkmedia voor een impressie van de officiële opening.

 
Opening Postillion Hotel Utrecht Bunnik from punkmedia on Vimeo.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!