Postillion Hotel Amersfoort heropent met feestelijke Winter BBQPostillion Hotel Amersfoort heropent met feestelijke Winter BBQ
Back Back Nieuws

Postillion Hotel Amersfoort heropent met feestelijke Winter BBQ

21 februari 2020

Postillion Hotels organiseert een (her)openingsfeest omdat Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer in een volledig nieuw jasje gestoken is. In plaats van vertellen hoe mooi de kamers zijn en met welk technisch vernuft de meeting rooms zijn uitgerust nodigt Postillion Hotels opdrachtgevers en eventmanagers uit de locatie persoonlijk te ervaren op de feestelijke heropening 5 maart aanstaande.

Winter BBQ

Van borrelboot tot vogelspotten, een stoelmassage of yogales. Postillion Hotels brengt een 360-graden programma waarin je zelf kunt ervaren wat deze nieuwe locatie te bieden heeft. Kom alles te weten over het unieke Brainfood concept en de trouwmogelijkheden. Beleef een complete Postillion Hotels ervaring met een drankje uit de open bar en een Winterse BBQ aan het mooie Veluwemeer.

Welkom

Programma:

16:00 - ontvangst
16:45 - Erik-Jan (Algemeen Directeur) & Justus (General Manager) trappen af
17:00 - 360 graden programma (alles inclusief)
21:00 - Vol inspiratie huiswaarts

Jij, je collega's en relaties zijn van harte welkom. Meld je hier aan en geef aan met hoeveel personen je erbij zult zijn. We zien je graag 5 maart aanstaande. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!