Popup Venue oplossing voor evenementen in coronatijdPopup Venue oplossing voor evenementen in coronatijd
Back Back Nieuws

Popup Venue oplossing voor evenementen in coronatijd

19 juni 2020

Door het Coronavirus staan veel ondernemers, zeker ook die in de evenementenbranche, voor grote uitdagingen. Deze uitdagingen bieden ook kansen. Met een groep ervaren ondernemers uit de evenementenbranche is die kans benut en de Popup Venue ontwikkeld.

Mobiele locatie

De Popup Venue is een kant en klare mobiele evenementenlocatie die multifunctioneel kan worden ingezet. De opbouw, aankleding en inrichting is zo uitgewerkt dat de Popup Venue volledig voldoet aan de eisen die het RIVM stelt bij het ontvangen van het maximaal toegestane aantal van 30 bezoekers. Wanneer het aantal bezoekers mag worden uitgebreid kan de Popup Venue worden opgeschaald. Door de innovatieve samenstelling blijft de mobiele locatie ook dan voldoen aan de geldende RIVM-eisen. Daarnaast beschikt elke unit over een Corona-coördinator die extra toeziet op naleving van de regels.

Mogelijkheden

Door de wijze van ontwerp is de Popup Venue in te zetten voor diverse doeleinden. Zo kunnen ondernemers toch hun netwerkbijeenkomsten en (product)presentaties geven. In combinatie met de mobiele webstudio leent de Popup Venue zich ook voor hybride evenementen, waarbij een deel online en offline kan plaatsvinden. Tot slot is de Popup Venue ook in te zetten als Popup Skybox. Zo kunnen bedrijven die normaal gesproken een Skybox of business unit huren toch hun relaties ontvangen wanneer de competitie zonder publiek moet worden gestart. Dit uiteraard met medewerking van FOX Sports.

Werkgelegenheid

Inmiddels werken steeds meer artiesten en entertainers aan Coronaproof varianten van hun acts. Doordat de Popup Venue compleet, dus inclusief entertainment en artiesten wordt verhuurd zeggen de initiatiefnemers van Popup Venue bij te dragen aan het herstellen van de werkgelegenheid in de evenementensector. Dit temeer omdat voor de Popup Venues uiteraard ook personeel voor opbouw, afbouw, techniek en catering nodig is. Met de Popup Venue verwachten zij een belangrijke stap te zetten naar een coronaproof entertainmentsector, waarbij ook de werkgelegenheid weer toe zal nemen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!