Back Back Nieuws

Poppodium Luxor Live opent haar deuren

26 augustus 2008
De afgelopen maanden kon het publiek al mondjesmaat kennismaken met het nieuwe poppodium van Arnhem tijdens diverse try-out avonden, maar op vrijdag 5 september opent Luxor Live officieel haar deuren met een spectaculair openingsfeest. HenkJan Winkeldermaat interviewde horecamanager Ronald Stegeman voor het High Profile weblog

De weken na 5 september presenteert het poppodium een dwarsdoorsnede van de te verwachten programmering met veel pop en film. De gehele maand september zijn er speciale acties en gratis VIP-rondleidingen. 

Openingsfeest
"Op vrijdag 5 september opent Luxor Live definitief haar deuren met een spectaculair openingsfeest dat een ode is aan het heden en verleden van Luxor. Op het feest worden bezoekers getrakteerd op een vol audiovisueel programma van nationale en internationale artiesten op het gebied van muziek en film," aldus Stegeman. 


Artiesten

Dit najaar zullen diverse grote namen het podium van Luxor Live betreden. Verwacht zijn ondermeer Zita Swoon, Gabriel Rios, DJ Aphrodite, Pete Philly & Perquisite, André Manuel, Bootleg Beatles, Leaf, Epica, Voicst, New Cool Collective, Van Dik Hout en Krezip.


Toegangskaarten voor de opening en andere concerten zijn te koop via www.luxorlive.nl.

 

Foto: Het oude Luxor Live (bron: luxorlive.nl)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!