Back Back Nieuws

Pop-up restaurant zet het 'witte goud' in de spotlight

21 maart 2016
Culinair genieten van het ‘witte goud’? Dat kan van woensdag 18 tot en met zondag 22 mei 2016 bij Aspergehof Noordam in Woubrugge. Dan vindt de eerste editie van Asperges in de Polder plaats. Hans Peter van den Bosch, eigenaar van Eigenwijze Evenementen en initiator: 'Het pop-up restaurant biedt deze week heerlijke aspergegerechten voor lunch en diner in een unieke ambiance, welke door onze Groene Hart Chefs zijn samengesteld.'

Live Cooking 
Tijdens deze eerste editie bereiden diverse chefs van gerenommeerde restaurants uit de regio, de mooiste gerechten met asperges en andere streekproducten uit ‘t Groene Hart. Guusta Noordam van Aspergehof Noordam: 'We gebruiken pure streekproducten, die met onze asperges voor heerlijke combinaties zorgen. Onze wijnleverancier stelt een selectie van wijnen samen, passend bij de diverse gerechten.'

Sfeervol genieten
Gasten kunnen tijdens deze week in mei genieten van een culinaire pop-up ervaring in een bourgondische ambiance aan lange tafels. Asperges in de polder vindt plaats aan de rand van de Aspergevelden. Met het weidse uitzicht op het witte goud als decor worden de verschillende gerechten in een Tentworx bedoeïenen tent geserveerd aan lange tafels voorzien in een stijlvolle stoere Landleven setting. Zeker 150 gasten kunnen per dagdeel genieten van eten, wijn en gevarieerde muziek waaronder jazz, groovy, Hollands en klassiek. 

Bedrijfsevenement
'Het evenement is uitermate geschikt voor bedrijven', vertelt Hans Peter. 'Even bijpraten met collega’s op een unieke locatie in de buitenlucht onder het genot van verschillende smaaksensaties. Bedrijfsarrangementen zijn al mogelijk vanaf 10 personen.' De locatie van de Aspergehof leent zich ook goed voor presentaties, vergaderingen of andere inspirerende bijeenkomsten. Daarnaast is het mogelijk om de tent exclusief af te huren als bedrijf, voor een huwelijk of andere evenementen. 

Samenwerking
Om het ‘witte goud’ beter en meer onder de aandacht te brengen, hebben Eventbureau Eigenwijze Evenementen, Aspergehof Noordam en Tentworx de handen ineen geslagen om een uniek evenement te realiseren. Hans Peter: 'Wij gaan zorgen voor een unieke setting voor bedrijven en particulieren, waarbij onze  gasten zich heerlijk thuis voelen tijdens deze week van Asperges in de polder.' Bekijk voor meer informatie de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!