Back Back Nieuws

Pop-up restaurant KomEten: het restaurant met 50 miljoen sterren

07 januari 2015
Romantisch eten onder de sterrenhemel in een monumentaal 16e-eeuws bastion. Met als toetje een kijkje in museum & sterrenwacht Sonnenborgh en een demonstratie van de telescopen. Donderdag 29 januari opent pop-up restaurant KomEten haar deuren in Sonnenborgh.

Het pop-up restaurant KomEten is een initiatief van Catering Oud London en Sonnenborgh – museum & sterrenwacht. Catering Oud London is bekend van Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Daarnaast verzorgt Oud London op locatie de catering. Klassieke menu’s, een buffet, trendy walking dinners. In het pop-up restaurant KomEten serveert Oud London een 3-gangen verrassingsmenu: duurzaam, biologisch en zo veel mogelijk van lokale leveranciers. De 'Tour de Dom'-wijn, een Franse wijn die Oud London speciaal voor de Tour de France 2015 heeft laten ontwikkelen, maakt het diner helemaal af.

Diner onder de sterren
Sonnenborgh is een van de markantste gebouwen in het Utrechtse Museumkwartier. Een historische parel aan de Singel: een 16-eeuwse bastion, gebouwd door Karel V, met daarbovenop het oude KNMI en sterrenkundig instituut. Sonnenborgh is nu een museum en een publieksterrenwacht. De binnenplaats van het bastion is gerestaureerd met een bijzondere glazen overkapping. Pop-up restaurant KomEten strijkt neer onder het glazen dak en laat je dineren onder de sterren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!