
De keuken is in de handen van de met een Michelin-ster bekroonde chef-kok en oud-Moët & Chandon-ambassadeur Yannick Alléno. Moët & Chandon keldermeester Benoît Gouez regisseert de plengoffers en het fantastische decor komt van modeontwerper en illustrator Charles de Vilmorin. Naast deze Franse savoir-vivre staat er ook Franse savoir-fête – of beter gezegd: de kunst van het feesten – op het menu: Champagne Happy Hour, proeverijen, DJ-sets, verrassende optredens van beroemdheden en livemuzieksessies.
Vakmanschap, community en vreugde
‘Moët in Paris by Allénos combineert de grandeur van ons gastronomisch erfgoed met de levendige geest die het moderne Parijs definieert’, legt Yannick Alléno uit. ‘Het is een plek waar elk glas Moët & Chandon niet alleen een toost is, maar ook een viering van vakmanschap, gemeenschap en de gedeelde vreugde die alleen zulke tijdloze elegantie kan inspireren. We creëren niet alleen maaltijden, we creëren herinneringen die verweven zijn in het hart van de stad, allemaal even bruisend en onvergetelijk als deze champagne.’
Foto: Virgile Guinard