Back Back Nieuws

Pop-up events zijn hot; maar waar moet je op letten?

05 oktober 2015
De Wereld Draait Door had al een pop-up museum en start nu ook een pop up restaurant. Steeds vaker poppen ook hele evenementen op bijzondere locaties op. In een weiland, op een parkeerplaats of zelfs in een circustent. Een eenmalig, makkelijk op en af te bouwen evenement die alle gasten bijblijft. Waar moet je op letten?

Locatie
De locatie maakt of breekt een pop-up evenement. De plek waar het pop-up event wordt gecreëerd maakt het event al onvergetelijk. Het verrast de gasten, omdat het verwachtingspatroon wordt overtroffen. Een kerk, garage, het strand, een plein midden in de stad of zelfs een Olympisch Stadion kunnen nieuwe tijdelijke evenementenlocaties zijn. Met een tent, iglo of container als behuizing. Kies een unieke locatie voor de optimale beleving van het evenement. Ook biedt een pop-up evenement mogelijkheden met betrekking tot de WKR. Omzeil de WKR door bijvoorbeeld de parkeerplaats van je bedrijf om te bouwen tot evenementenlocatie.

Aankleding en inrichting
Live muziek, lange tafels om lekker aan te tafelen en lampjes. De pop-up locatie kan helemaal naar eigen wens worden ingericht – geheel passend bij het doel en de doelgroep. Foodtrucks, karren en wagens worden er zo ingereden. En ook voor versiering zijn genoeg mogelijkheden. Zorg voor de inrichting die perfect past bij de locatie en creëer een sfeer die de gasten nog nooit eerder beleefd hebben.

Winterse pop-up 
De winter komt er al weer sneller dan we denken aan. Heb jij al gedacht aan een pop-up kerstfeest of Nieuwjaars borrel? Bij ATPI Corporate Events zien ze het helemaal voor zich. Met een schaatsbaan, foodtrucks vol erwtensoep, hostesses in winterkleding, en lekkere warme kachels.

Bron: atpinspires.com
Foto: Pop-up evenement in een wijngaard zorgde voor het ‘Bertolli-momentje’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!