Pop-up Burgers Experience in Brothers BunnikPop-up Burgers Experience in Brothers Bunnik
Back Back Nieuws

Pop-up Burgers Experience in Brothers Bunnik

20 oktober 2020

Nu de Coronamaatregelen zijn aangescherpt omtrent de horeca, vindt club Brothers het hoog tijd om bezoekers op creatieve wijze terug welkom te heten. Vanaf donderdag 22 oktober opent de nieuwe indoor Burger Experience, waar je niet alleen kunt genieten de beste burgers van Utrecht, maar ook van de muziek gedraaid door de resident dj’s.

Indoor Burger Experience

In navolging van het doorslaand succes van de Brothers drive-thru afgelopen zomer, opent deze week een nieuw concept. In tegenstelling tot de vorige editie, gaat het dit keer om een indoor drive-thru. Vanaf deze week opent de experience elke donderdag tot en met zondag haar deuren.

Studio A12

Bezoekers rijden in de auto het terrein van Studio A12 op, waarna ze digitaal hun bestelling doorgeven middels een QR-code. Vervolgens rijdt men de clubzaal binnen, waar de resident dj’s ieder uur een ander muziekgenre draaien. Elke avond opent met hits voor kids, daarna volgt Nederlandstalig, dan een uurtje foute hits en het eindigt beukend met happy hardcore.

Smakelijkste burgers

De Burger Experience is een samenwerking met Meneer Smakers, de bekendste burgerbar van Utrecht en Arnhem. Je kent ze van hun Brothers drive-thru afgelopen zomer, van hun festival foodtruck of van hun fantastische reputatie, want Meneer Smakers staat bekend om ambachtelijke burgers van zelfgedraaid vlees en knetterverse ingrediënten. Het menu bestaat uit de drie publiekstrekkers: de klassieke burger, de gegrilde kipburger en de vegan lupineburger. Uiteraard allemaal verkrijgbaar met huisgemaakte frites.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!