Back Back Nieuws

Pop-up asperge event in 't Groene Hart

26 mei 2016
Hans Peter van den Bosch van evenementenorganisatiebureau Eigenwijze Evenementen kijkt zeer tevreden terug op de eerste editie van Asperges in de Polder te Woubrugge. ‘We hebben verwachtingen overtroffen en daarmee was de positieve vibe iedere avond uniek’

Het initiatief om een bourgondisch Asperge-event in het Groene Hart te organiseren is slechts enkele maanden geleden ontstaan. De Aspergeteler Noordam te Woubrugge en Eigenwijze Evenementen hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn samen op zoek gegaan naar een originele invulling.

Bourgondisch genieten
Van 18 tot en met 22 mei was het bourgondisch genieten in de Polder te Woubrugge. De stoere bedoeïenentent van partner Tentworx strak stond daadwerkelijk aan de rand van het aspergeveld. Vijf verschillende restaurants uit ’t Groene Hart; Alfreds, Met Smaak, Twenty4Culinair, Restaurant Wagenaar en De Florijn hebben hier ieder op eigen wijze invulling gegeven aan het Asperge thema. Meer dan 750 gasten hebben genoten van een uniek pop-up asperge event in ’t Groene Hart.

Entertainment
Niet alleen de keukenbrigade ook het entertainment was iedere avond anders.  Gestart op woensdag met de Business night met jazzklanken van Ilse Huizinga, ‘lazy’ Aspergenight met The Voice zangeres Kim de Boer, vrijdagavond helemaal uitverkocht Grooy night met Dj-Eno-C, soulful aspergenight met Marescha en family sunday met Meike van der Veer.

Leveranciers
De meer dan 750 gasten waren aangenaam verrast door de prachtige setting, tent, locatie, heerlijk eten en energieke jonge brigade. De styling en aankleding van Van der Maarel sfeermeesters en professionele keukenapparatuur door Boels, op het buitenterras OFYR plancha’s. Hans Severs dealer van BMW & MINI zorgde met enkele modellen voor een chique uitstraling. Sligro was partner voor een mooie selectie wijnen en 2Food heeft het assortiment biologische drinks ingevuld.

2017
Eigenwijze Evenementen met partner Aspergehof Noordam kijkt terug op een geslaagde eerste editie, welke absoluut vervolg krijgt in 2017. De eerste 3 avonden voor 2017 zijn al exclusief verkocht aan enkele bedrijven, die hiermee het vertrouwen uitspreken voor een volgende editie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!