Back Back Nieuws

Pon Power luidt de lente in met HV Productions

13 april 2013
Eind maart gaf Pon Power het officiële startschot voor de lente met het event ‘Let’s SPRING Together’. Locatie Hart van Holland te Nijkerk vormde het decor voor een avond vol lentekriebels.

De officiële dealer van Caterpillar motoren in Nederland uit Papendrecht wilde, geheel tegen de crisisstroom in, haar hardwerkende medewerkers en hun partners graag in het lentezonnetje zetten. Ruim 600 gasten werden over de grasgroene loper geheel in stijl ontvangen door ‘Madeliefje op stelten’. Hierna werd de avond, in het verlengde van het thema, geopend door de Belgische ‘springtouwact’ BB Crew. De revelatie van ‘Belgium Got Talent’ kreeg zelfs het volledige management team zover om een ‘sprongetje’ te wagen.

Muzikale omlijsting
Coverband ‘Showtime’ zorgde voor de muzikale omlijsting van de avond, waar voorjaarsgerechten en divers randentertainment op het lentemenu stonden. Als afsluiter van de avond gaf ‘Wolter Kroes’ acte de presence en wist met een aaneenschakeling van meezingers de zaal op zijn kop te krijgen.

Hierna was het tijd voor de gasten om huiswaarts te keren, maar niet voordat zij een ‘Pon Power springtouw’ in ontvangst hadden genomen. Bij buitenkomst bleek dat alleen de nachtelijke temperaturen niet geheel aan het thema mee wilden werken.

Lovende woorden
Carla Arends van ‘Pon Power’ spreekt lovende woorden over het event en de samenwerking met HV Productions: ‘Ze hebben al onze wensen perfect vertaald en gezorgd dat alle ingrediënten aanwezig waren. De avond zelf werd door zowel HV Productions als Hart van Holland in goede banen geleid. Dit heeft geresulteerd in een geweldig personeelsfeest voor de medewerkers van Pon Power.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!