Back Back Nieuws

Polo League: ontvangst met informele allure

09 april 2008
Bylei en Locos Polo bv presenteren samen Polo League. PoLo League organiseert in mei en september drie polotoernooien onder de naam ‘The Triple Crown’ en één losse avondwedstrijd. Een unieke gelegenheid om jouw relaties in exclusieve omgeving met informele allure te ontvangen en te entertainen.

Ga naar de 16 foto's



Alle wedstrijden vinden plaats op poloveld ‘De Paardedokter’, gelegen op Landgoed Baest in Middelbeers, tussen Tilburg en Eindhoven. Voor de toernooien zijn twee typen dagkaarten beschikbaar. Met bijvoorbeeld een dagkaart DeLuxe heb je toegang tot de besloten parking, de Polo Lounge, catering, waaronder een high tea ontvangst met poffertjes, vrije dranken en smaakmakende hapjes met als afsluiter een authentieke Argentijnse barbecue. Er bestaan voor bedrijven ook verschillende sponsormogelijkheden en kun je zelfs een volledig ingerichte polologe huren.

Naast de toernooien organiseert Polo League op maat gemaakte polo-evenementen voor jou en jouw relaties of personeel. Denk hierbij aan een demonstratiewedstrijd, poloworkshop of een polo-clinic, waarbij je zelf op het paard stijgt en de grondbeginselen van deze ‘King of Sports, Sport of Kings’ onder de knie krijgt!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!