Podcast Sprekers van de toekomst!Podcast Sprekers van de toekomst!
Back Back Nieuws

Podcast Sprekers van de toekomst!

04 oktober 2022

De succesvolle podcast Sprekers van de toekomst van Quality Bookings wordt al door tienduizenden mensen per maand beluisterd op Spotify en SoundCloud. Ze kregen vaak de vraag of ze de podcast niet met beeld konden opnemen, en wat denk je? Daar hebben ze naar geluisterd. Vanaf nu zijn alle podcasts ook te zien op YouTube! 

Inspiratie van professionals 

Inmiddels zijn er 43 podcast opgenomen met beeld, met zowel sprekers als dagvoorzitters. Professionals die al jaren in het vak actief zijn en hun reis naar het podium delen met de sprekers van de toekomst. Zij vertellen de luisteraars hoe ze succesvol zijn geworden in hun specialisme en geven op deze manier de sprekers van de toekomst informatie en vooral inspiratie.

Andere aanpak 

Echter, in de 40e podcast pakte Robert de Vries – oprichter van Quality Bookings - het een keer anders aan. Zo vertelt hij ons: ‘Deze keer ging ik in gesprek met Gerben van Driel, tv-presentator, trainer en succesvol dagvoorzitter, over Senf.’ Senf legde de basis voor het huidige bedrijf Senf theaterpartners, het grootste theaterimpresariaat van Nederland en wat veel mensen niet weten is dat Gerben jarenlang de rechterhand is geweest van theaterproducent Jacques Senf. Een inspirerend gesprek vanuit een andere viewpoint.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!