Podcast LIVE LIVE LIVE #5: Festivals? Deze zomer?Podcast LIVE LIVE LIVE #5: Festivals? Deze zomer?
Back Back Nieuws

Podcast LIVE LIVE LIVE #5: Festivals? Deze zomer?

25 februari 2021

Festivals? Deze zomer? In de week dat ID&T en MOJO de line-up van de speciaal voor Fieldlab Evenementen georganiseerde Back 2 Live concerten presenteerden, lijkt het opeens niet meer zo onmogelijk! Als er twee mensen zijn die ons meer kunnen vertellen over de potentiele festivalzomer van 2021 dat zijn het onze gasten van podcast #5 wel: Jasper Goossen en Ide Koffeman.

Jasper Goossen en Ide Koffeman

Jasper Goossen is de founder van Apenkooi & DGTL, een internationale speler in de dancefestival wereld. Daarnaast is hij voortrekker van DGTL Revolution, het initiatief om festivals regeneratief te krijgen. Als tweede gast schuif Ide Koffeman achter de microfoon. Hij is de directeur Down The Rabbit Hole en kan ons ongetwijfeld alles vertellen over de kans dat er deze zomer festivals plaats gaan vinden, wat daar voor nodig is en welke nieuwe kansen maar ook uitdagingen de komende tijd met zich meebrengt.

Praat mee!

Jasper Goossen en Ide Koffeman gaan in gesprek met Bardo Roodnat van Dutch Standard, Arjen Lemstra van EventSummit en Mahlee Plekker van High Profile Events. Heb je een prikkelende stelling of vraag die we absoluut bij ze neer moeten leggen? We nemen jouw ingestuurde vragen graag mee!

Luister via de bekende kanalen

De podcast is te beluisteren via de bekende kanalen. Nieuwsgierig naar de eerste vier afleveringen? Die luister je hier terug.

LIVE LIVE LIVE

LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de evenementenindustrie, is een initiatief van High Profile Events, Dutch Standard Events en EventSummit. In deze meerdelige podcast bespreken we events vanuit alle windrichtingen: natuurlijk bekijken we uitgebreid waar we nu staan, maar nóg liever kijken we met onze gasten naar de toekomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!