Back Back Nieuws

Plugged Corporate Entertainment nieuwe speler in evenementenbranche

26 september 2013
Een nieuwe marktspeler is 25 september gelanceerd die entertainment aanbiedt speciaal gericht op bedrijfsevenementen. Plugged Corporate Entertainment biedt entertainment aan voor alle soorten en maten van bedrijfsevenementen.

‘We merkten dat er veel vraag was naar nieuw aanbod van entertainment voor bedrijfsevenementen, want deze wereld put al lange tijd uit hetzelfde aanbod. Hierdoor hebben we besloten om een derde label onder Plugged op te zetten wat zich puur op deze branche richt’, aldus oprichter Koen Colmbijn. Het nieuwe bedrijf zegt bijzondere acts aan te bieden en wil het voor de organisatoren van evenementen extra gemakkelijk maken om offertes te maken.

‘We hebben de nieuwe website zo ingericht dat je snel en eenvoudig een voorstel naar een klant kan maken. Je kunt vanaf onze website met één druk op de knop promotiemateriaal en een technische rider van de gewenste act downloaden. Daarnaast kan je een act meteen in optie zetten en zijn we vijf dagen per week gemakkelijk te bereiken via telefoon of email. Snel schakelen samen met de opdrachtgever is voor ons een must’, vertelt Koen Colmbijn.

Met de lancering van Plugged Corporate Entertainment wordt er een derde bedrijf toegevoegd aan de entertainmentgroep waaronder ook Plugged Agency en Plugged Productions vallen. Plugged Agency is een boekingskantoor dat zich richt op deejays in combinatie met live-muzikanten en Plugged Productions componeert plus creëert onder andere openingsshows en muziek op maat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!