Back Back Nieuws

'Plezier & Prestatie' tijdens HSMAI Social & Network Event 2008

03 juni 2008
De HSMAI rondt de eerste helft van haar jaarprogramma af met het HSMAI Social & Network Event op vrijdagmiddag 20 juni. Met het oog op haar jaarthema ‘Leadership’ wordt dit keer gekeken naar het onmiskenbare verband tussen ‘Plezier & Prestatie’. Plaats van handeling dit jaar is de Veluwe met medewerking van Veluws Bureau voor Toerisme & Landal GreenParks Tijdens deze middag komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde:


Mentaal Leiderschap
Gastspreker Hans van der Loo, auteur van het gelijknamige boek ‘Plezier & Prestatie’ neemt de deelnemers mee ‘in’ zijn boek dat managers overtuigt, inzicht geeft en inspireert om handen en voeten te geven aan succesvolle en mensgerichte organisaties. Daarbij wordt het gat tussen potentie en performance gedicht.


Fysiek Lijderschap

In samenwerking met het Veluws Bureau voor Toerisme & Landal GreenParks wordt, aan de hand van diverse sportieve activiteiten, bepaald wie de leider op fysiek gebied is.

Na afloop wordt de dag afgesloten met een netwerkreceptie, Walking Tapas Diner en ontvangt men een gesigneerd exemplaar van het boek “Plezier & Prestatie” van Hans van der Loo.


“Het bijzondere dit keer is dat het thema ‘Plezier en Prestatie’ niet alleen al jaren de basisingrediënten vormen voor dit evenement, maar op de werkvloer (zeker in onze branche waarbinnen het belevings-element plezier voor de gast een zo belangrijke rol speelt) net zo bepalend voor succes zijn. Het zelfde geldt voor goede prestaties natuurlijk. Hoe deze twee elementen te koppelen maken we die middag aan de deelnemers duidelijk” aldus Hans Poortvliet, Managing Director HSMAI Nederland.

Inschrijven via www.hsmai.nl  

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!