Back Back Nieuws

The Playing Circle; nieuwe locatie voor creatie

11 juni 2007
The Playing Circle is de nieuwe speeltuin voor business professionals. De plek biedt hoogwaardige ruimtes en de ideale omstandigheden om te brainstormen, te vergaderen of te presenteren in een stedelijke omgeving. Het hoofdkantoor van The Playing Circle is gevestigd in de oude collegezaal van het Historisch Natuurkundig Laboratorium aan de Plantage Muidergracht in Amsterdam.

  

Creatieve ideeën ontstaan volgens de initiatiefnemers eerder in een speelse en inspirerende ruimte dan in een vergaderzaal van een kantoor of hotel. “Ken je dat? Een brainstormsessie, bedoeld voor creatie, in een geestdodende vergaderzaal van een hotel langs de A4. Compleet met koffiekannen, naambordjes en een beamer die niet werkt. Alsof je dan tot een ultiem idee komt?” aldus Maarten van Huijstee van The Playing Circle.

 

Naast locaties biedt The Playing Circle uitgebreide services en professionele ondersteuning. “Niets is ergerlijker dan haperende techniek, slechte catering of na twee dagen ontdekken dat eigenlijk niemand goede notities heeft gemaakt” aldus Maarten van Huijstee. The Playing Circle neemt dit soort werk uit handen zodat de aanwezigen zich volledig kunnen concentreren op de inhoud van de sessie. IT support, notulering, catering, facilitators, creatieven; alles wordt in werking gesteld om het maximale resultaat uit de bijeenkomst te halen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!