Back Back Nieuws

Playground CS opent Floating Bar tijdens SAIL voor jonge en creatieve Amsterdammer

12 augustus 2015
Tosti Creative opent tijdens SAIL een Floating Bar van 250 m2 op het water aan de Oosterdokskade. De programmering wordt dagelijks verzorgt door Amsterdamse partijen. Disco Dolly en Klear zullen de openingsdag verzorgen. Maar ook 22tracks, Deep House Amsterdam en Fat Kids Cake zullen avonden op de Floating Bar vervullen. Vanaf 19 augustus zal vijf dagen lang op deze locatie elke avond een andere programmering worden neergezet.

Gouden eilandje
De gehele Floating Bar zal in Aziatische stijl zijn. Tiger pils, Asian tattoo artists, levende schorpioenen en dobberende bootjes langs de bar zullen voor een Oosters gevoel zorgen. Inclusief uitzicht over het water en de Amsterdamse skyline. 
‘Miljoenen mensen komen naar Amsterdam tijdens SAIL,’ zegt mede-oprichter Joost Aartsen van Tosti Creative. ‘SAIL richt zich voornamelijk op de ouderen, gezinnen en provincialen. Dit publiek schrikt de jonge en creatieve Amsterdammer toch af. Maar met de Floating Bar krijgt ook deze doelgroep een gouden eilandje - en wel middenin de hectiek van SAIL.’

De bar zal vanaf 19 tot en met 23 augustus dagelijks geopend zijn van 11 uur tot 23 uur. De officiële opening is op woensdag 19 augustus om 15 uur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!