Back Back Nieuws

Playboy Pitbabes op Bavaria City Racing

25 juli 2006
Geheel in de stijl van een Formule-1 spektakel heeft Bavaria City Racing (20 augustus in Rotterdam) de meest sexy Pitbabes van het F1-circuit. Samen met Playboy heeft Bavaria City Racing de pitbabes geselecteerd uit het exclusieve Playmateregister van het pikantste mannenblad van Nederland.

Hoofdredacteur Playboy, Jan Heemskerk: "Bij de snelste auto's horen de mooiste vrouwen. De mooiste vrouwen van Nederland zijn Playboy's Playmates van de maand. We zijn dan ook heel blij dat de organisatie van Bavaria City Racing ons heeft gevraagd de officiële Pitgirls voor het evenement te 'leveren'.


Organisator Herman Vaanholt: “Pitbabes horen bij autosport en bij een evenement als Bavaria City Racing. De ultieme Pitbabe is natuurlijk een Playmate.” De Playmates zullen tijdens het autosportevenement de officiële rol van Pitbabe vervullen. Zij zullen, net als de Pitbabes van alle grote formule 1 Grand Prix’s terzijde staan van Christijan Albers, Nico Rosberg, het A1 Team Nederland en Team China bij de starts op de Willemsbrug. 


Heemskerk: “Pitbabes Yamuna, Sarah, Ancilla en Priscilla kun je als rechtgeaarde race-fan alvast bewonderen met een spectaculaire reportage in het septembernummer van Playboy die 10 augustus in de winkel ligt.”


Gedurende het evenement op 20 augustus zijn de dames ook te bewonderen in het VIP-dorp. Voor tribunekaarthouders is er vanaf 16:30 uur een meet& greet georganiseerd. Kijk voor informatie op www.playboy.nl/BavariaCityRacing.   Vaanholt: "We vinden het inzetten van Playmates ook goed passen bij onze hoofdsponsor Bavaria. Zij richten zich in hun campagne op mannen met lef en die houden nou eenmaal van auto's en mooie vrouwen!”


Op 19 augustus, één dag voor het evenement, zullen de Pitbabes ook een prominente rol vervullen tijdens het exclusieve Burning Rubber Gala. Op deze avond zal Herman den Blijker flinke herrie maken in de keuken. Het gala zal verder worden opgeluisterd met optredens van internationale artiesten zoals Eddy Jordan en zijn V10 band. Ook persoonlijke items van Formule1 teams en coureurs zullen op gedurende een wervelende avond worden geveild. De avond zal worden afgesloten met een Burn out surprise.


Jan Heemskerk: “De samenwerking met Bavaria en Bavaria City Racing bevalt ons bijzonder goed en we verheugen ons enorm op 19 en 20 augustus!”




Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!