Back Back Nieuws

Play Productions organiseert Waternetfeest

30 januari 2009
Play Productions organiseerde op de OceanDiva Original het jaarlijks Waternetfeest op zaterdag 24 januari. Maar liefst 1800 gasten kwamen aan boord van de OceanDiva Original gelegen aan de PTA kade in Amsterdam.

Gezien de hoge opkomst lag er een tweede schip langszij aangemeerd, hierdoor kon de organisatie de maximale capaciteit overschrijden. Het evenement voorzien van een prachtige fontijnshow en een loungetent op het buitendek, fungeerde als indrukwekkendemain areavoor een gigantisch feest. Door middel van een loopplank kon men vanaf de OceanDiva Original aan boord van het tweede schip, geheel gedecoreerd als Texas Casino en bruine kroeg met Amsterdamse straatartiesten. De avond was gevuld met spetterend entertainment en als grote verrassing van een perfecte avond was er een knallend optreden van Gordon.

Het evenementenbestuur van de opdrachtgever ‘Waternet’ was zeer onder de indruk hoe de productie is verlopen. Vergunningen, de ARBO dienst en de havenmeester speelden continu een belangrijk rol in de totaalproductie. Play Productions gelooft dat wanneer je beter inhoudelijk bezighoudt met de mogelijkheden van een evenementenlocatie, je veel meer kansen ziet.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!